Over ons

Aangenaam, wij zijn FoxWise

Een professionele matchmaker die de juiste werkgevers en kandidaten aan elkaar weet te koppelen. Daarnaast helpen we organisaties bij een adequate onboarding en het blijvend inspireren van haar medewerkers door middel van training en coaching.

Een kleine greep uit onze klanten:

Onze diensten en oplossingen

Al meer dan 10 jaar helpen we bedrijven en haar medewerkers om het maximale potentieel te leren benutten. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften kunnen we onderstaande diensten hierbij inzetten.

Talent Recruitment

Werving & Selectie

Talent Recruitment

Jullie zijn op zoek naar nieuw talent. Met de inzet van onze slimme online tools weten we de juiste doelgroep te bereiken. Vervolgens focussen we ons in gesprekken op de match tussen de overtuigingen en drijfveren van de kandidaat met het DNA van jullie organisatie, zodat er een succesvolle, duurzame en prettige relatie ontstaat.

Consultancy

Employer Branding

Consultancy

Ons team staat voor je klaar als sparringpartner om jullie recruitment naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we onder andere door praktische ondersteuning bij jullie positionering als werkgever en de (online) presentatie op de arbeidsmarkt.

Talent Development

Onboarding & Training

Talent Development

Gezien het belang van een adequate onboarding, streven we ernaar om een efficiënt proces te bieden aan uw nieuwe medewerker(s). Dit omvat de begeleiding tijdens de eerste periode én het bieden van de juiste trainingen om uw nieuwe medewerker te helpen aanpassen aan zijn nieuwe omgeving.

Training

Skills & Attitude

Training

Onze uitdagende trainingsprogramma's leveren deelnemers aantoonbaar steeds weer nieuwe inzichten en praktische skills op. Leerpunten die direct toepasbaar zijn in hun dagelijkse praktijk en waarmee hun motivatie en zelfvertrouwen verder zullen groeien.

Talent Coaching

Coaching on the job

Talent Coaching

Wij streven naar het creëren van een blijvende meerwaarde. Onze coaches bieden doelgerichte ondersteuning gericht op de realisatie van de gewenste doelstellingen. Hierbij zetten wij een coach in die met de juiste kennis en ervaring, het coaching proces met succes zal gaan uitvoeren.

Assessments

Inzicht & Selectie

Assessments

Onze assessments worden dikwijls ingezet bij sollicitatieprocedures om te beoordelen in hoeverre iemand geschikt is voor een specifieke functie. Deze kunnen echter ook worden ingezet om de trainingsbehoeften en/of de persoonlijke ontwikkeling in kaart te brengen.

Het verhaal achter ons bureau

Al meer dan 10 jaar helpen wij onze opdrachtgevers met het aantrekken van nieuw talent en behouden van medewerkers. Zie ons als jouw recruitmentpartner voor een sterk werkgeversmerk en ontvang eerlijk advies over het efficiënt inrichten van je recruitmentproces. Kortom: een partnership gericht op de lange termijn.

“Not just promises, we simply deliver”

200

Kandidaten geplaatst

10

Jaren ervaring

50

Klanten

92

Klanttevredenheid

Interview in Eindhoven Business Magazine

Maak kennis met onze founders

FoxWise is opgericht door Dustin en Marco vanuit hun missie om de juiste talenten en organisaties aan elkaar te matchen. Alleen dan is het mogelijk om het volledige potentieel van medewerkers en bedrijven te benutten. Om adequaat te kunnen blijven anticiperen op de vragen vanuit onze opdrachtgevers en kandidaten, is het van belang dat ook wij blijven groeien en ontwikkelen.

Ben jij benieuwd of er een nieuwe uitdaging voor je tussen zit? Bekijk dan vooral onze werken-bij pagina voor de openstaande vacatures via de button hieronder. Wellicht tot snel!

Dustin Zweers

Founder & Managing Partner

Bekijk profiel

Marco van der Schans

Founder & Managing Partner

Bekijk profiel