Werkgevers

Halen wij het optimale rendement uit ons talent?

Dat is een vraag die veel werkgevers bezig houdt. Hoe tevreden jullie mogen zijn, is voor ons op afstand en zonder dat we elkaar kennen natuurlijk moeilijk te beoordelen. Er zijn echter wel een aantal duidelijke signalen te herkennen, die aanleiding geven om hierover toch eens vrijblijvend met ons in gesprek te gaan. 

Nieuwsgierig geworden wat we voor jou kunnen betekenen? Lees dan vooral verder en we vertellen je er graag meer over…

Onze diensten en oplossingen

Door de extreem krappe arbeidsmarkt wordt het iedere dag moeilijker om kandidaten van de juiste kwaliteit binnen te halen. Traditionele wervingsmethoden bieden geen grip meer op je instroom. Dit heeft een negatieve impact op de groei van je organisatie. De werkdruk neemt toe en de kwaliteit gaat achteruit.

De meeste mensen die van baan willen wisselen solliciteren tegenwoordig niet meer. Vaak is voor hen de drempel te hoog en de voordelen van een nieuwe baan te onduidelijk. Wij lossen dit probleem op door met gedragswetenschap het gedrag van kandidaten te beïnvloeden. Met content op maat en het gebruik van psychologische technieken weten we kandidaten tot actie aan te zetten. 

Herken je een of meerdere van de situaties hiernaast? Dan gaan we graag de dialoog met je aan en vertellen we je haarfijn hoe we dit samen kunnen oplossen.

Je doet er van alles aan om potentiële nieuwe medewerkers aan te trekken, maar er zijn gewoonweg (geen of) te weinig aanmeldingen. Hierdoor blijven jullie vacatures te lang oningevuld met alle mogelijke gevolgen voor het werk dat gedaan moet worden.

Onze succesvolle methodiek is aantoonbaar succesvol als het gaat om het bereiken en het in beweging krijgen van jullie doelgoep. Hiermee zijn we in staat om ook jullie “time to hire” drastisch te verlagen.

Als we onze kosten voor marketing, aanbrengfees, salarissen van onze recruitmentafdeling en onze vergoedingen aan externe partners wegzetten tegen het aantal kandidaten dat we het afgelopen jaar hebben aangenomen, dan liggen de kosten per aanname echt te hoog. Dit moet echt efficiënter en effectiever worden ingericht.

Onze opdrachtgevers geven unaniem terug dat ze de cost per hire aanzienlijk hebben weten te verlagen sinds onze samenwerking. Daarentegen is de quality of hire sterk gestegen. We vertellen je er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

Het kan zijn dat jullie iemand hebben aangenomen om een ​​dringende leegte op te vullen of om een ​​nieuw project te ondersteunen. Je voelt de behoefte om nu een persoon te vinden en ze meteen aan de slag te krijgen.

Dat is begrijpelijk, maar het overhaasten van het wervingsproces is een van de grootste redenen van een “mishire”. Het gevoel van urgentie zorgt ervoor dat je jullie standaardprocedures negeren en belangrijke procedures over het hoofd ziet.

Gelukkig kunnen wij je helpen om zoveel mogelijk te voorkomen dat jullie de verkeerde persoon aannemen met alle gevolgen van dien. Hoe precies, vertellen we je graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Je hebt waarschijnlijk veel moeite gedaan om de nieuwe medewerker binnen te halen. Nagedacht over een vacaturetekst, veel tijd gestoken in het voeren van meerdere gesprekken, overleg gehad over arbeidsvoorwaarden, interne evaluaties over de sollicitatiebrieven en -gesprekken. Tijd is geld en daarom zou het jammer zijn als de nieuwe medewerker na korte tijd vertrekt naar een concurrent omdat deze zich niet thuis voelt in je organisatie. Je hebt dan eigenlijk geld weggegooid. Dit kun je voorkomen met een goede onboarding.

Door te onboarden went een medewerker sneller aan de nieuwe baan en voelt iemand zich sneller onderdeel van het team. Dat zorgt voor meer betrokkenheid bij het werk en verhoogt de tevredenheid. Als werkgever levert je dat ook hogere productiviteit op.

Daarom is het de moeite waard om te investeren in een goede onboarding. Zo neem je twijfels weg en laat je de medewerker merken dat het een goede keuze was om bij jou te komen werken. Ook laat je zien dat je blij bent met je nieuwe medewerker. Hoe je dit precies kunt doen, vertellen we je graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Aanpassingsvermogen is tegenwoordig van cruciaal belang, omdat wij in een tijd van voortdurende verandering leven. De markten van vandaag zijn competitiever dan ooit – en daardoor verandert alles ook steeds sneller.

Het is daarom dan ook voor iedereen nuttig om zijn of haar aanpassingsvermogen te ontwikkelen. Vrijwel alle functies in moderne bedrijven vereisen dat je zelfstandig kunt denken en snel op veranderingen kunt reageren zonder in de war te raken.

Onze trainingsprogramma’s en coaching zijn erop gericht om jullie medewerkers hierbij te helpen en te laten ontwikkelen. Hoe we dat doen, vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek.

Talent Recruitment

Jullie zoeken nieuw talent

Talent Recruitment

Met de inzet van onze slimme online tools weten we jullie doelgroep te bereiken. Tijdens gesprekken focussen we op een match tussen de overtuigingen en drijfveren van de kandidaat met het DNA van jullie organisatie. Hierdoor ontstaat er een succesvolle, duurzame en prettige relatie.
Meer informatie

Talent Development

Onboarding | Training

Talent Development

Gezien het belang van een adequate onboarding, streven we ernaar om een efficiënt proces te bieden aan uw nieuwe medewerker(s). Dit omvat de begeleiding tijdens de eerste periode én het bieden van de juiste trainingen om uw nieuwe medewerker te helpen aanpassen aan zijn nieuwe omgeving.
Meer informatie

Consultancy

Verhogen van je rendement

Consultancy

Hoe tevreden je mag zijn met het rendement uit jullie huidige activiteiten heeft hoofdzakelijk te maken met hoe goed jullie concurrentie het doet. Door onze jarenlange ervaring in de markt, zijn we in staat om jullie rendement te benchmarken.
Meer informatie

Een kleine greep uit onze klanten

Het verhaal achter ons bureau

Al meer dan 10 jaar helpen wij onze opdrachtgevers met het aantrekken van nieuw talent en behouden van medewerkers. Zie ons als jouw recruitmentpartner voor een sterk werkgeversmerk en ontvang eerlijk advies over het efficiënt inrichten van je recruitmentproces. Kortom: een partnership gericht op de lange termijn.

“Not just promises, we simply deliver”

200

Kandidaten geplaatst

10

Jaren ervaring

50

Klanten

92

Klanttevredenheid

Recente artikelen

1 op de 3 werkenden staat al met één been buiten

1 op de 3 werkenden staat al met één been buiten

Een op de drie werkenden (34%) zegt de laatste tijd te twijfelen om over te stappen naar een andere werkgever. Dat blijkt uit de HR-benchmark van Visma | Raet. Dit onderzoek is uitgevoerd onder 1.154 werkenden en

Lees verder
In een snel veranderde arbeidsmarkt is één vak uitoefenen echt passé

In een snel veranderde arbeidsmarkt is één vak uitoefenen echt passé

Het begin van het jaar is het moment om te starten met het realiseren van goede voornemens op zowel zakelijk- als privégebied. Uit onderzoek van MobieTrain blijkt dat ondernemers de zakelijke groei van hun medewerkers

Lees verder
Arbeidsvoorwaarden ondergeschoven kindje in veel vacatureteksten

Arbeidsvoorwaarden ondergeschoven kindje in veel vacatureteksten

Arbeidsmarktintermediairs kunnen in hun vacatures nog veel meer aansluiten bij de wensen van kandidaten. Dat blijkt uit onderzoek door de NBBU naar arbeidsvoorwaarden in vacatureteksten. Hoewel in 73 procent van de onderzochte vacatures salaris werd

Lees verder